Ambassadeurs zijn al overtuigd van noodzaak glasvezel | Gennep Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800
 • Hier groeit mijn
  business als kool
 • Hier grazen straks 200
  koeien online
 • Hier rustig genieten
  van het snelle leven
 • Hier webwinkel
  ik de wereld
 • Hier branden de peertjes
  als ik thuis kom
 • Hier sproei ik mijn tuin
  vanuit het regenwoud
 • Hier verdwijnt
  stotteren uit beeld
 • Hier ligt Australië
  om de hoek
 • Hier facetimen met
  je tante in Marokko
 • Hier haarscherp
  Humberto kijken
 • Hier vierkante ogen
  van het netflixen
 • Hier zonder kuren
  uren blijven turen
 • Hier is live U2 streamen
  geen toekomstmuziek
 • Hier staat loepzuivere
  radio op het programma
 • Hier straks gratis
  wifi langs de lijn
 • Hier houden we je
  scherp in de gaten
 • Hier de zorg die we
  later nodig hebben
 • Hier volg ik mijn
  colleges vanuit bed
 • Hier delen we slim
  elkaars kennis
 • Hier kun je
  gemakkelijk overstappen
 • Hier haal je
  dikke data bij je binnen

Ambassadeurs zijn al overtuigd van noodzaak glasvezel

Heel veel mensen in de gemeente Gennep zijn al overtuigd van de noodzaak van glasvezel. Een aantal daarvan hebben zich bij Gennep Glasvezel aangemeld als ambassadeur. Ze zetten zich in om hun buurt- en dorpsgenoten te informeren over glasvezel.  Daarvoor komen ze naar je toe, maar kun je ook naar hen toe. Wil je weten wat ambassadeur zijn inhoudt, kom dan naar één van de informatie avonden.

De gemeente Gennep heeft 4 dorpen en een stad. Elke kern wordt vertegenwoordigd door één of meerdere ambassadeurs. Silvia van Emmerik uit Ottersum was er vanaf het begin bij. “Omdat ik me realiseer dat we in deze regio niet zonder glasvezel kunnen, ben ik meteen ambassadeur geworden”, zegt ze.

Silvia spreekt met veel mensen in haar omgeving over de komst van glasvezel. “Ik merk dat mensen heel afwachtend en wantrouwig zijn”, legt de Ottersumse uit. “Maar iedereen moet zich realiseren dat de technologie ontzettend snel gaat. Toen ik vroeger op school tegen mijn leraren zei dat de typemachine heel snel verleden tijd ging zijn, werd ik voor gek verklaard. En moet je kijken hoe we er dertig jaar later voorstaan.”

Ambassadeurs zijn al overtuigd van noodzaak glasvezel

Omdat ik me realiseer dat we in deze regio niet zonder glasvezel kunnen, ben ik meteen ambassadeur geworden

×