Veel frustratie over traag internet in buitengebied | Gennep Glasvezel
Hulp? Hulp nodig? 0485 - 745800
 • Hier groeit mijn
  business als kool
 • Hier grazen straks 200
  koeien online
 • Hier rustig genieten
  van het snelle leven
 • Hier webwinkel
  ik de wereld
 • Hier branden de peertjes
  als ik thuis kom
 • Hier sproei ik mijn tuin
  vanuit het regenwoud
 • Hier verdwijnt
  stotteren uit beeld
 • Hier ligt Australië
  om de hoek
 • Hier facetimen met
  je tante in Marokko
 • Hier haarscherp
  Humberto kijken
 • Hier vierkante ogen
  van het netflixen
 • Hier zonder kuren
  uren blijven turen
 • Hier is live U2 streamen
  geen toekomstmuziek
 • Hier staat loepzuivere
  radio op het programma
 • Hier straks gratis
  wifi langs de lijn
 • Hier houden we je
  scherp in de gaten
 • Hier de zorg die we
  later nodig hebben
 • Hier volg ik mijn
  colleges vanuit bed
 • Hier delen we slim
  elkaars kennis
 • Hier kun je
  gemakkelijk overstappen
 • Hier haal je
  dikke data bij je binnen

Veel frustratie over traag internet in buitengebied

Veel bewoners van het buitengebied hebben te maken met zeer traag internet. Dat zorgt voor veel frustratie, zoals bij de 38-jarige Astrid Pluk en haar gezin.

Bij ons in het buitengebied is het internet dramatisch”, vertelt Pluk. “Als een van mijn zoons zijn huiswerk moet maken, dan moet iedereen van de wifi af, anders werkt de verbinding niet. Zelfs met een telefoon online gaan kan dan al niet. Voor een gezin met drie opgroeiende jongens is dat verschrikkelijk. Internet is nu eenmaal een basisbehoefte”

Volgens Pluk, die werkt in het Maasziekenhuis in Boxmeer, is glasvezel een must. “ Ik kan nu de opdrachten van de e-learning voor mijn werk  niet thuis maken, daarvoor moet ik naar het ziekenhuis”, baalt ze. “Willen mijn zoons een nieuwe game downloaden voor de spelcomputer, dan duurt dat acht dagen. Volgt er één een halfuurtje een type-cursus, dan kan de rest in de tussentijd niets doen. Dat is geen werkbare situatie.”

 

Veel frustratie over traag internet in buitengebied

Als een van mijn zoons zijn huiswerk moet maken, dan moet iedereen van de wifi af, anders werkt de verbinding niet.

×